Sous-vide systeem 1/1 GN

Artikelnummer: #970

Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.

Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.

Je kunt bij ons ook een mobiele vacuümmachine huren om zelf je etenswaren vacuüm te verpakken.

 42,00

per dag

( 50,82 incl. BTW)

Toevoegen aan offerte

Prijzen zijn onder voorbehoud. Na het bestellen van artikelen ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte.

Relevante producten

 20,00 per dag
 60,00 per dag
 90,00 per dag
 23,00 per dag
 10,50 per dag
 39,50 per dag

Assortiment

Zoek een product

Typ de eerste letters van een product